Lördagen

På fredagskvällen ringde mor och sa att de tänkt åka ner till bror igen (de hjälpte honom att flytta i början av veckan) och frågade om jag ville med.

På förmiddagen dagen därpå kom de och lämnade lite saker jag vill ha. De hade med sig lite godis också (de var till Cloetta förra gången) bl.a en stor påse gott & blandat, två påsar med olika lakrits och  ihopplock av kexchoklad, Center och lite annat.

Påvägen stannade vi till på Ikea och köpte lite grejer, sen in på Ica för att slippa dagen efter (som vi gjorde ändå haha). Vi hade tänkt köpa mjukglass på Ikea men orkade inte stå i kön så istället köpte vi Magnum Infinity som jag var sugen på att testa efter ha sett reklamen miljoner gånger. Fanns tydligen två sorter chocolate eller chocolate caramel, vi tog den senare. Den var helt okey. Mina föräldrar verkade tycka om den väldigt mycket.Inte räckte den länge inte.

Större delen av dagen hos bror var skitseg, var inte kul att ta en promenad heller för det var kvavare än kvavast. Trodde vi skulle dö. På kvällen var det dock helt okey, när vi satt ute och åt pizza. Magen kändes helt full och svullen 2,5timmar efter måltiden! Mådde inte bra alltså, märks att man inte äter på samma sätt nu 😉

, , , , ,

  1. Lämna en kommentar

Lämna en kommentar